2112140640 6946235452 Πικροδάφνης 10 lagouste@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
S.L. ELECTRIC Λαγουδάκης Στέλιος
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις | Αττικής
 

Οι εξειδικευμένη ομάδα μας δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 2002 έως και σήμερα. Είναι στο πλάι σας για οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζετε και σας παρέχει καθημερινές, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε όλη την Αττική.

Ο εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος μπορεί να χειριστεί και να ολοκληρώσει οποιοδήποτε μέγεθος ηλεκτρικής εργασίας, ανεξάρτητα από το πόσο απλό ή περίπλοκο μπορεί να είναι, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που χρειάζονται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
 Ανακαινίσεις Οικιακών & Επαγγελματικών Χώρων
 Ηλεκτρολογικές Εργασίες
 Μελέτες Φωτισμού
 Δομημένη Καλωδίωση
 Συστήματα Ασφάλειας
 Θυροτηλεοράσεις & θυροτηλέφωνα
 Πιστοποιητικά ΔΕΗ
 Αυτοματισμοί Κτιρίων
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά, ολόκληρη την Αττική.
ΤΗΛ: 2112140640 - 6946235452
lagouste@gmail.com

 
Ηλεκτρολόγος Βόρεια Προάστια Αττικής, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Βόρεια Προάστια Αττικής, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Βόρεια Προάστια Αττικής, Ηλεκτρολόγος Άγιο Στέφανος Αττική, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Άγιο Στέφανος Αττική, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Άγιο Στέφανος Αττική, Ηλεκτρολόγος Κηφισιά, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Κηφισιά, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Κηφισιά, Ηλεκτρολόγος Άγιο Άνοιξη Αττική, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Άνοιξη Αττική, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Άνοιξη Αττική