2112140640 6946235452 Πικροδάφνης 10 lagouste@gmail.com
 
 
S.L. ELECTRIC Λαγουδάκης Στέλιος
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις | Αττικής
 

 
 

Οι εξειδικευμένη ομάδα μας δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 2002 έως και σήμερα. Είναι στο πλάι σας για οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζετε και σας παρέχει καθημερινές, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε όλη την Αττική.

Ο εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος μπορεί να χειριστεί και να ολοκληρώσει οποιοδήποτε μέγεθος ηλεκτρικής εργασίας, ανεξάρτητα από το πόσο απλό ή περίπλοκο μπορεί να είναι, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που χρειάζονται.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Είμαστε σε θέση να σας παρέχει πρακτικές, ανώτερης ποιότητας, ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις για τα ηλεκτρικά συστήματα του σπιτιού σας, της εταιρείας σας και τα ηλεκτρικά συστήματα των βιομηχανιών παρακολουθώντας στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Περισσότερα
Προτιμήστε μας

Προτιμήστε μας

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ένα αξιόπιστο και γρήγορο αποτέλεσμα λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας μας στον κλάδο και της ολοκλήρωσης εκατοντάδων έργων για ιδιώτες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, καταστήματα, νοσοκομεία και δημόσια έργα.

Εξειδικευμένο Προσωπικό
Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
Σύγχρονος Εξοπλισμός
Τηλ. Επικοινωνίας <br> 2112140640 - 6946235452